top of page
Kaurakaakao Sininen.jpg

Hirvelässä on paahdettu kauraa vuodesta 1966. Olemme aina vain vakuuttuneita siitä, että suomalainen kaura on maailman parasta ravintoa. 

 

Hirvelän herkullinen kaurakaakao maistuu niin lapsille kuin aikuisille.  Tuotteen käyttö on kuin lasten leikkiä. Mittaa kaksi kukkurallista  teelusikallista lasilliseen maitoa tai kaurajuomaa. Sekoita ja nauti!

Hirvelän uutuustuote

 Hirvelän valikoimissa on aloittanut  markkinoiden ensimmäinen perinteisen kaakaojauheen tavoin käytettävä kaurakaakaojuomajauhe.

Hirvelän Kaurakaakao sisältää 33% vähemmän sokeria ja 148% enemmän ravintokuitua kuin vertailun keskimääräiset  perinteiset kaakaojuomavalmisteet. Kaurakaakaon sisältämä kuitu on meillä Hirvelässä kehitettyä  kotimaista  kaurakuitua. Tuote sisältää 31% kotimaista kauraa.

Sen lisäksi, että Hirvelän Kaurakaakao on markkinoiden ensimmäinen perinteisen kaakaojuomaauheen tavoin käytettävä kaakaojuomajauhe, on se myös ensimmäinen suomalainen kaakaojuomajauhe, joka täyttää "Ruokaa omasta maasta"-merkin kotimaisuusasteen. Käytämme vain kotimaista kauraa sekä vastuullisesti tuotettua Rainforest Alliance:n sertifioimaa kaakaojauhetta.  Tuote on gluteeniton.

   Hirvelän Kaurakaakao on nyt saatavana kaikista S-ryhmän kaupoista sekä hyvin varustelluista  K-ryhmän kaupoista kautta maan.

Laatikko1-sininen.jpg

Kaurakaakao sopii erinomaisesti maitoon sekä kaurajuomaan

Hirvelän Kaurakaakaojauhe sopii  erinomaisesti nautittavaksi  niin perinteisen maidon kuin kaurajuoman kanssa.

Herkullinen kaurakaakao maistuu niin lapsille kuin aikuisille. Mikä sopisikaan paremmin yhteen kuin  paahdettu kaakaopapu ja suomalainen paahdettu kauranjyvä. Maista ja ylläty!

Nettisivun kuvat.psd_0011_Depositphotos_72263939_XL.jpg
Nettisivun kuvat pysty.psd_0033_field-of-oats-in-front-harvest-season-2021-08-26-16-35-18-
Nettisivun kuvat.psd_0007_ripe-oat-crops-in-field-ready-for-harvest-2022-03-09-22-12-19-ut
kaakaotyttö.jpg
Nettisivun kuvat pysty.psd_0029_woman-hand-holding-oat-stems-in-sunset-light-hand-2022-06-


Tiesitkö, että keskimääräinen suomalainen saa ravinnostaan aivan liian vähän kuitua?
 

Kuidun riittämätön saanti on kansallisen tason hyvinvointiongelma. Miehille ravintokuidun viitteellinen saantisuositus on 30 grammaa ja naisille 25 grammaa. Keskimääräinen suomalainen saa ravinnostaan liian vähän kuitua. Naisilta jää keskimäärin puuttumaan noin 5 grammaa kuitua. Miehiltä keskimäärin jää puuttumaan noin 15 grammaa kuitua. (Lähde: Duodecim; Käypä hoito -suositukset).

Lastenkin ruoansulatus tarvitsee kuituja voidakseen hyvin.   Kaksi  kukkurallista  teelusikallista  (14 g) kaurakaakaota  sisältää niin lapsen kuin aikuisen vatsalle tärkeitä kuitua noin 2,5  grammaa. Tämä on lähes kymmenesosa aikuisenkin päivittäisen kuidun saantisuosituksesta.

 

Pienemmälle ruoansulatukselle riittää pienempi määrä kuitua, joten Kaurakaakaossa on merkittävä osa lapsen kuidun päivittäisestä  saantisuosituksesta. Hirvelässä meidän mieltä lämmittää ajatus siitä, että suomalainen kaura saa tuoda hyvää oloa lapsille.

"Kaurakaakaossa on merkittävä osa lapsen kuidun päivittäisestä saantisuosituksesta."

bottom of page