top of page

Sitruunakakku

  • olli278
  • 4.6.2023
  • 1 min käytetty lukemiseen

200 g margariinia 2 dl sokeria 3 kpl kananmunia 2 dl vehnäjauhoja (jyte jauho) 1 dl hienoja talkkunajauhoja 2 tl leivinjauhetta 2 tl vanilliinisokeria 1 kpl sitruunan raastettu kuori 2 rkl sitruunamehua

1. Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi.

2. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

3. Lisää yhdistetyt kuivat ainekset sekä sitruunan raastettu kuori ja mehu. Sitruuna kannattaa pestä huolella ennen kuoren raastamista.

4. Kaada taikina voideltuun, korppujauhotettuun kakkuvuokaan.


Paista 175 °C:ssa uunin alimmalla ritilätasolla 50-60 minuuttia.

 
 

Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotostasi!

Asiakaspalvelu

Osoite

Tuotantolinja 6

36220 Kangasala

Y-tunnus: 3364042-6

Seuraa meitä

  • Instagram
  • Facebook

Elintarvikevalvonta

+358 40 665 0183

info@hirvelan.fi

© 2024  Hirvelän Kaurapaahtimo Oy

bottom of page