![](https://static.wixstatic.com/media/34f6ba_eec0b6092ab54579854c29f427790f70~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_642,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/34f6ba_eec0b6092ab54579854c29f427790f70~mv2.jpg)
Kaurakaakaon arkikäyttö ei vaadi kuin lusikalla kaurakaakaojauheen sekoittamisen maitoon tai kaurajuomaan. Joskus on kuitenkin kivaa herkutella ja tässä on reseptimme sitä varten!
Herkkukaakao kahdelle
5 dl kaurajuomaa /maitoa
4 palaa tummaa suklaata
1 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
4 rkl Hirvelän Kaurakaakaota
+ 1-2 dl kuohukermaa vaniljasokerilla
Vatkaa kuohukerma valmiiksi jääkaappiin. Lämmitä kaurajuoma/maito kattilassa höyryväksi. Lisää suklaanpalat, sokeri, vaniljasokeri, suola ja kaurakaakao kattilaan koko ajan sekoittaen. Kaada tasaiseksi sekoitettu juoma mukeihin ja lisää joukkoon kuohukermaa makusi mukaan, noin 1-3 rkl/per. muki. Voit viimeistellä herkkukaakaon ripauksella kaurakaakaojauhetta. Nauti!