top of page

Suklaakakku


200 g margariinia 2 dl sokeria 3 kpl kananmunia 1,5 dl vehnäjauhoja (jyte jauho) 1,5 dl hienoa talkkunajauhoa 2,5 tl leivinjauhetta 2 tl vanilliinisokeria 2 rkl kaakaojauhetta 1 dl taloussuklaata 1/2 dl maitoa

1. Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi.

2. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

3. Lisää yhdistetyt kuivat aineet sekä suklaarouhe ja maito.

4. Kaada taikina voideltuun, korppujauhotettuun kakkuvuokaan.


Paista kakkua 175 °C:ssa uunin alimmalla ritilätasolla 50-60 minuuttia.

Ota yhteyttä

Kiitos yhteydenotostasi!

Asiakaspalvelu

Osoite

Tuotantolinja 6

36220 Kangasala

Y-tunnus: 3364042-6

Seuraa meitä

  • Instagram
  • Facebook

Elintarvikevalvonta

+358 40 665 0183

info@hirvelan.fi

© 2024  Hirvelän Kaurapaahtimo Oy

bottom of page